Vet de stukken bakpapier (vierkanten) in het midden in met olijfolie en
bestrijk ze met knoflookpuree.
Snijd de steelaanzet van de courgette, halveer hem in de lengte en snijd
elke helft in 4 lengteplakken.
Leg die per 2 naast elkaar op het bakpapier en bestuif ze dun met zout en
bloem.
Snijd de kipfilet in, leg ze plat, sla ze nog wat platter en leg ze op de
courgette.
Snijd de ui en de paprika in ringen en de tomaten in plakken en verdeel
die erover.
Strooi de peper, basilicum en kaas erover en sluit de pakjes: strijk ze
naar boven plat en vouw ze om, strijk de zijkanten plat en draai ze als
een toffee vast.
Leg ze op de bakplaat, bak ze 30 minuten op 200°C en laat ze 5 minuten
nagaren.
Lekker met versgebakken frieten, gesneden van geboende, ongeschilde nieuwe
aardappelen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |